Bestuur

Corine Geurts van Kessel

dsc05341Voorzitter en mede-oprichtster van BOKO Africa. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als arts-microbioloog/viroloog in het Erasmus MC, Rotterdam. Met mijn achtergrond in infectieziekten, zowel academisch als in ontwikkelingslanden, geef ik samen met onze project managers richting aan de projecten die BOKO Africa opzet in Senegal.

Jos Borghols

OLYMPUS DIGITAL CAMERASecretaris en penningmeester in het bestuur. Econoom en voormalig bankier met langjarige ervaring op het gebied van management, financieringsvraagstukken, personeel en organisatie. Met deze ervaring denk ik veel te kunnen bijdragen aan de opzet, organisatie, financiële degelijkheid, planmatige werkwijze en continuïteit van de stichting BOKO Africa.

Khaossou Diallo

khaossouGeboren in Dakar, de hoofdstad van Senegal. Na mijn middelbare school in Dakar af te hebben gemaakt ben ik voor mijn studie filosofie naar Parijs vertrokken. Uiteindelijk ben ik in Nederland terecht gekomen voor mijn werk in de financiële sector en ben ik verantwoordelijk voor de dienstverlening aan internationale klanten van ons bedrijf. Mijn band met Senegal is altijd sterk gebleven, ik ben trots op mijn land en wil me graag inzetten voor vooruitgang. Hoewel Senegal een land is waar mensen gelukkig en vredig samenleven zijn er enorme verschillen tussen rijk en arm. Dit vertaalt zich ondermeer in de gezondheidszorg, waar de armen afhankelijk zijn van de overheid-gefinancierde zorg, deze is helaas vaak niet afdoende of schiet tekort in capaciteit. Door mijn contacten in zowel Senegal als Nederland hoop ik binnen BOKO een schakel te zijn tussen de twee landen en culturen. Begrip van beiden is volgens mij essentieel om projecten te kunnen laten slagen.