Kom in actie

Wij zoeken mensen en bedrijven die zich willen inzetten om de kinderen en moeders die wij steunen in Senegal een toekomst te bieden. Hierbij denken we aan vrijwilligers en “ambassadeurs”.

Vrijwilligers

We zoeken mensen die in hun eigen omgeving op een creatieve manier fondsen willen werven voor Stichting BOKO AFRICA. Het verwerven van fondsen kan bijvoorbeeld gebeuren door het houden van presentaties, draaien van rommelmarkten, organiseren van sponsorlopen, fancy fairs en het benaderen van scholen en bedrijven. We hopen dat we door middel van deze oproep mensen bereiken die zich in hun vrije tijd willen inzetten voor ontwikkelingssamenwerking. Het doel is uiteindelijk om zoveel mogelijk te kunnen betekenen voor de kinderen en hun moeders in Senegal die dit zo hard nodig hebben. De Stichting BOKO AFRICA zal graag meedenken over de opzet van acties en daar op haar website aandacht aan besteden.

Ambassadeurs

Stichting BOKO AFRICA wil graag mensen aan zich verbinden die zich verwant voelen met de doelstellingen van BOKO en die vanuit hun maatschappelijke positie de mogelijkheid hebben de naamsbekendheid van Stichting BOKO AFRICA te helpen vergroten en op die wijze het bestaansrecht en de continuïteit kunnen helpen versterken.